HLMDI

Healthcare Leadership and Management Development Institute

Main menu

Language Selection

Hungarian (formal)English (United Kingdom)

Login

Our Vision

“We are a knowledge based network organization symbolizing the 21st century paradigm inthe healthcare industry.”

what HLMDI stands for

Happiness and maintenance of the relative state of well-being Learning translated into the most important measurable asset of development Management and Total Leadership for achieving synergy Development in an Optimized and Sustainable Manner Inspired and Inspiring attitude

About us

We believe in a responsive economy and healthcare system We live with the future, and enact the future   We believe in ourselves as the leaders of change We are a part of the global healthcare system and we stand for common values

Contact

Address: Health Leaders Association, Pécs, 7633, Építők str. 4/a. Mobil: (0036) 70 9462399

Our Mission

We see our role as leaders of socio-economic transition towards a knowledge based healthcareindustry, in line with WHO’s understanding, an industry which is “effective” in promoting therelative state of people’s socio-psychological, socio-economic and physical well-being.

  • Our Vision

  • what HLMDI stands for

  • About us

  • Contact

  • Our Mission

Tuesday, 01 August 2017 20:58

Visszatekintés 2016 : A PTE Diaszpóra program promóciója

PDFPrintE-mail

IWIWTwitterFacebook
There are no translations available.

Magyarok a nagyvilágban - AusztráliaAz Antall József Tudásközpont és a PTE Diaszpóra Projekt közös szervezésében kerül sor 2016 őszén arra a négyrészes pódiumbeszélgetés-sorozatra, amely a világ távolabbi pontjain élő magyar diaszpóra közösségek helyzetét, mindennapjait mutatja be az érdeklődőknek.

Meghívott vendégeinkkel olyan kérdésekre keressük a választ, mint hogy hogyan élik meg magyar - vagy éppen kettős - identitásukat ezek a közösségek? Mennyire aktív és milyen viszony fűzi őket Magyarországhoz? Milyen kihívásokkal küzdenek? Egyáltalán: mit lehet tudni ezekről a magyarokról?

Harmadik alkalommal DUNAI MÁRK BENCE és KICSI GYÖRGY PÉTER, a Kőrösi Csoma Sándor Program korábbi ösztöndíjasai lesznek a vendégeink, akikkel az ausztráliai magyar közösségekről beszélgetünk.

IDŐPONT: 2016. október 26. (szerda), 18 óra
HELYSZÍN: Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont

FACEBOOK: www.facebook.com/events/316512142058776

11okt

Magyarok a nagyvilágban: Észak-Amerika

Az Antall József Tudásközpont pécsi irodája és a PTE Diaszpóra Projekt közös szervezésében kerül sor 2016 őszén arra a négyrészes pódiumbeszélgetés-sorozatra, amely a világ távolabbi pontjain élő magyar diaszpóra közösségek helyzetét, mindennapjait mutatja be az érdeklődőknek.

Meghívott vendégeinkkel olyan kérdésekre keressük a választ, mint hogy hogyan élik meg magyar - vagy éppen kettős - identitásukat ezek a közösségek? Mennyire aktív és milyen viszony fűzi őket Magyarországhoz? Milyen kihívásokkal küzdenek? Egyáltalán: mit lehet tudni ezekről a magyarokról?

Második alkalommal PRETZ LILLA korábbi KCSP-öszöndíjassal és DR. KIA GOOLESORKHI egyetemi adjunktussal beszélgetünk az észak-amerikai magyar közösségekről.

IDŐPONT: 2016. október 12. (szerda), 18 óra
HELYSZÍN: Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont
FACEBOOK: www.facebook.com/events/670625406437768

26szep

Dr. Jeszenszky Géza: A Visegrádi Négyek 25 éve s jövője

A Visegrádi Négyek (Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia) idén ünneplik az együttműködés megalapításának 25. évfordulóját. Ennek kapcsán az Antall József Tudásközpont pécsi irodája egy négyrészes előadás-sorozatot szervez az őszi szemeszter folyamán. Az egyes rendezvényeken az együttműködés különböző dimenzióit tekintjük át meghívott szakértők segítségével.

Első alkalommal DR. JESZENSZKY GÉZA korábbi külügyminiszter tart előadást "A Visegrádi Négyek 25 éve és jövője" címmel. Az aktuális kihívások számbavétele mellett olyan kérdésekre kaphatunk majd választ, mint hogy a "KGST árnyékában" mennyire volt törvényszerű a V4-ek létrejötte? Milyen indokok szóltak az együttműködés létrehozása mellett? Voltak-e és ha igen, milyen kockázatai a kezdeményezésnek? Mik voltak a kezdeti nehézségek?

FIGYELEM! Az előzetesen regisztráló egyetemi hallgatók között a helyszínen az előadó "Kísérlet a trianoni trauma orvoslására - Magyarország szomszédsági politikája a rendszerváltozás éveiben" c. új könyvének öt példányát sorsoljuk ki! Regisztráció:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

IDŐPONT: 2016. szeptember 28. (szerda), 18 óra
HELYSZÍN: Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont
FACEBOOK: www.facebook.com/events/249613232102656Written by Gabriella Gombar


Online

Powered by EvNix